Webáruház

Cascade Vision (3,5kW) inverteres klíma szett CWH12VW


Cikkszám: 189

Márka:

Raktárkészlet:

220.980 Ft


db
Összehasonlítás

Termék műszaki adatai

Működési elv Inverter
Hűtő teljesítmény 3,5
Fűtő teljestmény 3,5
Hatékonyság (hűtés) SEER 6,1
Hatékonyság (fűtés) SCOP 4
Energiaosztály A++/A+
Hálózati feszültség (V) 220
Zajszint (beltéri e.) dB(A) 31-42
Zajszint (kültéri e.) dB(A) 53
Beltéri egység súlya (kg) 10,5
Kültéri egység súlya (kg) 31
Beltéri e. mérete (szé/ma/mé) (mm) 845×289×209
Kültéri e. mérete (szé/ma/mé) (mm) 848×596×320
Működési tartomány (hűtés) (°C) -15..+43
Működési tartomány (fűtés) (°C) -22..+24
Csőhossz (m) 15
Hűtőközeg R32

Termék információk

Főbb tulajdonságok:
R32 hűtőközeg: Nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.
Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
8°C Temperálás: Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.
Csepptálca fűtés: Fűtési üzemmódban a fűtött csepptálca meggátolja, hogy a kültéri egységben keletkezett kondenzvíz eljegesedjen, ezáltal biztosítva annak akadálymentes kivitelezését. Nagy hidegben (csepptálca fűtés hiányában) a kondenzvíz megfagyhat és a felgyülemlő jég kárt tehet a készülék ventilátor lapátjában és hőcserélőjében.
„I feel” kényelmi funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző
pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
Wifi vezérlés: A Wifi Smart alkalmazással okostelefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
Párátlanítás: A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.
Automata lamellamozgatás fel-le
Automatikus újraindítás: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
Automata leolvasztás:
Turbó funkció
Időzítő funkció
Öndiagnózis: Hiba esetén a légkondicionáló berendezés egy hibakódot jelenít meg, ami nagymértékben elősegíti a probléma gyors és szakszerű megoldását.
LED kijelző
G10 technológiájú DC inverter vezérlés: A legújabb G10 inverter technológia folytán a kompresszor akár ultra alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energiamegtakarítást eredményezhet.