Webáruház

Cascade Balck Art (2,5kW) inverteres klíma szett CWH09TBA


Cikkszám: 181

Márka:

Raktárkészlet:

215.900 Ft


db
Összehasonlítás

Termék műszaki adatai

Működési elv Inverter
Hűtő teljesítmény 2,5
Fűtő teljestmény 2,8
Hatékonyság (hűtés) SEER 6,1
Hatékonyság (fűtés) SCOP 4
Energiaosztály A++/A+
Hálózati feszültség (V) 220
Zajszint (beltéri e.) dB(A) 29-40
Zajszint (kültéri e.) dB(A) 52
Beltéri egység súlya (kg) 8,5
Kültéri egység súlya (kg) 29
Beltéri e. mérete (szé/ma/mé) (mm) 773×250×185
Kültéri e. mérete (szé/ma/mé) (mm) 776×540×320
Működési tartomány (hűtés) (°C) -15..+43
Működési tartomány (fűtés) (°C) -22..+24
Csőhossz (m) 15
Hűtőközeg R32

Termék információk

 

Főbb tulajdonságok:


Környzetbarát R32 gáz a Cascade Black Art-ban
Elegáns megjelenés
3D légáram: A 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a BLACK ART beltéri egysége.
Rejtett kijelző
Beépített gázszivárgás érzékelő, a maximális biztonság érdekében a BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.
Fűtés -20°C-ig
„I set” funkció: Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.
ECO üzemmód: Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető.
4 in 1 szűrő, a beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 – Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 – C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).
Öndiagnosztika
Szuper csendes
„I feel” funkció: A távirányítóba beépített érzékelő biztosítja a nekünk leginkább megfelelő hőérzetet. Helyezzük oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.
Wifi vezérlés
Öntisztító funkció: Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését.
Éjszakai üzemmód
Anti-cold air: Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.
Komfortos hűtés: A levegő páratartalmának szabályozása az Önnek leginkább megfelelő beállítások szerint.
Smart air flow: A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.